Ontzorgspecialisten

Onze adviseurs

freek rond update 2

Freek Peters

Ontzorgspecialist &


Zorgondernemer

Freek, dé oprichter. Met een groot hart voor de zorg is hij met passie gespecialiseerd in eerstelijnsverblijf, praktijkmanagement en verantwoording en declaratie. Tevens is hij voorstander van het radicaal anders inrichten van zorgorganisaties. Freek brengt naast humor, rust in de organisatie en houdt altijd oog voor de mens. Lees meer over Freek.

marielle goed rond update 2

Marielle de Wit

Ontzorgspecialist &


Recruitmentster

Ondanks dat ze zelf een hekel aan het woord heeft, een echt mensen-mens. Met een master Organisatiewetenschappen een goede kijk op teams, management en organisatiestructuren. Marielle weet de kwaliteiten van mensen te benutten en zorgt graag voor een lach op gezichten. Als ontzorgspeciailst is zij ervaren in Praktijkmanagement en Eerstelijnsverblijf. Lees meer over Marielle.

nick rond

Nick van Wijnen

Ontzorgspecialist &


Projecttopper

Ontzorgspecialist in hart en nieren. Onze Gezondheidswetenschapper met een goede kijk op projectmanagement. Een verandermanager en leider met kennis van praktijkmanagement, administratie en eerstelijnsverblijf. Nick geeft vertrouwen en zorgt altijd voor een lach. Lees meer over Nick.

yorin goed nieuwe update rond 2

Yorin Schrader

Ontzorgspecialist &


Online virtuoos

Yorin is onze Benjamin. De beste ontzorger op het gebied van ‘socials’. Het bouwen van een website, het genereren van leads, het ontzorgen op social media; Yorin draait er zijn hand niet voor om. Naast dit is hij ook HRM’er én in het bezit van een heerlijke dosis humor. Lees meer over Yorin.

nienke rond 1

Nienke Raaijmakers

Ontzorgspecialist

Als er iemand gedreven is, is het onze Nienke wel. Een master Psychologie én Organisatiewetenschappen op zak en ook nog eens een fijne en leuke persoonlijkheid. Gedreven, betrokken en klantgericht. Nienke heeft ervaring met transformatiemanagement, was werkzaam binnen de GGZ en zorginstellingen en zet zich onder andere in voor het radicaal anders inrichten van zorgorganisaties.

chantal rond

Chantal Brouwer

Ontzorgspecialist


Chantal is onze eigen ontzorger. Onze officemanager waar we niet zonder kunnen. Een kei in onze administratie en ondersteuning. Chantal zorgt niet alleen voor ons, maar is inzetbaar en zorgt er voor dat de administratie en declaraties lopen, zonder dat u er naar om hoeft te kijken!